Workshop Co-creatie Bewust Bedrijf

Datum: 
dinsdag, 12 maart, 2013 - 19:30

De eerste workshop Co-creatie was snel volgeboekt. Daarom is er een tweede workshop ingepland!

Onze toekomstige samenleving wordt steeds meer vorm gegeven door nieuwe netwerken van ZZP-ers en betrokken burgers, die samenwerken op basis van co-creatie. Dit is de kraamkamer voor de vernieuwing waar we op dit moment middenin zitten.

Onze samenleving zit in een sterke transformatie. De basis hiervan is de transformatie van ons eigen bewustzijn. Bewustwording dat we het niet langer redden als we ons eigenbelang centraal blijven stellen, dat we samen met anderen een groot organisme vormen en zo samen de mogelijkheid hebben om de wereld een stukje mooier te maken. Co-creatie is hierbij een sleutelwoord. Maar hoe pak je dat aan om samen te co-creëeren en hoe zorg je daarbij ook je eigen bedrijf vitaal is en blijft?

Jaap Vermuë verzorgt op 6 februari 2013 een workshop voor ZZP-Culemborg en Bewust Culemborg over co-creatie en het versterken van de vitaliteit van jouw onderneming. Deze avond werken we aan de hand van het Bewust Bedrijf Model®. Dit model ligt levensgroot op de vloer. We werken hiermee in de vorm van een opstelling. Je krijgt meer zicht op je eigen bewustzijnsontwikkeling en hoe dat doorwerkt in jouw onderneming. Je ontdekt de potentie die jij in huis hebt en welke stappen aan de orde zijn om jouw onderneming nog vitaler te maken. Dit wordt direct gerelateerd aan samenwerking in co-creatie. Wat is de essentie van co-creatie, welke instelling vraagt dit van ons en hoe doe je dat in de praktijk?

Deze workshop is een doe-avond. Een inspirerende, hoopgevende avond waar je veel aanknopingspunten krijgt om jouw eigen onderneming gezond en vitaal te laten zijn en waar we de dynamiek van co-creatie aan den lijve zullen ervaren.

Dit alles vindt plaats in De Graanschuur, Buiten Molenstraat 7 te Culemborg.

Inloop/netwerken 19:00 uur – aanvang workshop 19:30 tot 22:00 uur.
Prijs: € 5,- voor leden van ZZP Culemborg en Bewust Culemborg. € 10,- voor niet-leden/introducees.
Inschrijven via: http://www.bewustculemborg.nl/agenda/workshop-cursus-training-lezing-eve...

Locatie: 
De Graanschuur
Buiten Molenstraat 7
  Culemborg
Nederland